Ota Yhteyttä!

Innovatiivinen Moduulijärjestelmä
C3C Engineering Oy

YHTEYSTIEDOT

VARASTOHALLIT

C3C-moduuleilla on helppo rakentaa vankkarakenteisia ja muunneltavia muuri- ja suojarakenteita varastohallien sisä- ja ulkotiloihin yksilöllisten tarpeisin mukaisesti. C3C moduulijärjestelmällä voidaan toteuttaa kustannustehokkaita ratkaisuja materiaalien varastointiin ja käsittelyyn, työskentelyalueiden tehostamiseen ja logistiikan sujuvoittamiseen. C3C-moduulein suojattu kevytrakenteinen hallirunko, tai C3C betonimoduulisokkeli ja sen varaan teräksestä tai liimapuusta rakennettava ylärakenne tai telttahallirakenne mahdollistaa varastohallien tehokkaan toteutuksen ja tilan hyödyntämisen yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

C3C-moduulijärjestelmä – vakio ja erikoismoduulit

1600x800x800 mm. paino 2.4tn

1800x600x600 mm. paino 1.5tn

Täydentävät C3C sovite- ja erikoismoduulit. Saatavana useita eri moduulityyppejä optimaalisen ratkaisun suunnitteluun ja rakentamiseen. Lue lisää järjestelmästämme ja lataa esitteemme tästä.

TUKEVAT MUURIRAKENTEET TEOLLISUUS- JA VARASTOHALLEIHIN

AINUTLAATUISTA MUUNNELTAVUUTTA

C3c-moduulijärjestelmä tarjoaa ennen näkemätöntä muunneltavuutta, jonka ansiosta halli voidaan räätälöidä sisältä ja ulkoa vastaamaan nykyisiä tarpeita. Lisäksi se mahdollistaa myöhemmät muutostyöt. Voit siirtää, muokata tai laajentaa rakenteita helposti jälkikäteen, jos varastointitarpeet muuttuvat tai kasvavat.

Kevythallien suojarakenteet helposti

Sanottua

“C3C-moduulien kokoaminen tuo mieleen sen, kun pienenä rakennettiin legoista. Se oli helppoa. Betonimoduuli pohjalle ja päälle kevyt teräs-peltirakenne.”
Inge Ebbesson, Suez Recycling, Åstorp

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Voit ottaa yhteyttä tällä yhteydenottolomakkeella tai:
Sähköpostilla: tobias@c3c.se
Puhelimitse:
Tobias A. Runbjörk +46 766-26 78 02