Ota Yhteyttä!

Innovatiivinen Moduulijärjestelmä
C3C Engineering Oy

YHTEYSTIEDOT

LAJITTELUVARASTOT

Vankkarakenteiset ja muunneltavat materiaalien lajitteluvarastot väliaikaiseen tai pysyvään käyttöön. Esimerkiksi kierrätysmateriaalien, hiekan, hakkeen, tiesuolan, rehun, metalliromun yms. erittelyyn, käsittelyyn ja varastointiin. C3C-moduulijärjestelmä tarjoaa yksinkertaisen tehokasta joustavuutta, jonka ansiosta lajitteluvarastot on helppo rakentaa juuri nykyisiä tarpeitasi vastaavaksi ja myöhemmät muutostyöt voidaan toteuttaa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Siirrä, muokkaa tai laajenna moduulirakenteita muuttuvien tarpeidesi mukaisesti.

C3C-moduulijärjestelmä – vakio ja erikoismoduulit

1600x800x800 mm. paino 2.4tn

1800x600x600 mm. paino 1.5tn

Täydentävät C3C sovite- ja erikoismoduulit. Saatavana useita eri moduulityyppejä optimaalisen ratkaisun suunnitteluun ja rakentamiseen. Lue lisää järjestelmästämme ja lataa esitteemme tästä.

LAJITTELUVARASTOT MONIIN KÄYTTÖTARKOITUKSIIN

VARASTOI MATERIAALEJA KAIKKINA VUODENAIKOINA

Yhdistämällä C3C-moduulijärjestelmään yläpuolinen rakenne saadaan materiaalien varastointia parannettua ja käsittelyä tehostettua kaikkina vuodenaikoina. Katettu varastointitasku suojaa säältä ja tuulelta sekä estää materiaalien leviämisen ympäristöön. Tukevat C3C-moduulirakenteet tehostavat ja helpottavat läjitystä ja pyöräkoneella tapahtuvaa kuormausta. C3C-moduulijärjestelmällä on helppo luoda ratkaisu, joka vastaa tämänhetkisiä tarpeitasi, mutta jota voidaan myöhemmin vapaasti täydentää tai muuttaa. Vankkarakenteinen, joustava ja yksinkertaisen kustannustehokas.

C3C-moduulien sovellukset lajitteluvarastot

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Voit ottaa yhteyttä tällä yhteydenottolomakkeella tai:
Sähköpostilla: tobias@c3c.se
Puhelimitse:
Tobias A. Runbjörk +46 766-26 78 02