Ota Yhteyttä!

Innovatiivinen Moduulijärjestelmä
C3C Engineering Oy

YHTEYSTIEDOT

TUKIMUURIT

Tukimuureja teollisiin käyttökohteisiin. C3C-moduuleista voidaan rakentaa pysyviä ja väliaikaisia tukimuurirakenteita materiaalien ja raaka-aineiden läjitykseen, varastointiin ja erotteluun. Massiiviset elementit ladotaan yhteen helposti Lego-palikoiden tapaan ilman tarvetta erillisille valuille tai saumaukselle. Vankkarakenteinen, joustavasti suunniteltava, helposti laajennettava ja muokattava betonimoduulijärjestelmämme mahdollistaa kehittämään kustannustehokkaita ratkaisuja, joita voidaan varioida loputtomasti asiakaskohtaisen tarpeen mukaan. Kestäviä tukimuurirakenteita varastointi- ja työskentelyalueiden optimointiin, parantamaan työturvallisuutta ja -tehokkuutta ja vähentämään melua, pölyä ja paloriskiä.

C3C-moduulijärjestelmä – vakio ja erikoismoduulit

1600x800x800 mm. paino 2.4tn

1800x600x600 mm. paino 1.5tn

Täydentävät C3C sovite- ja erikoismoduulit. Saatavana useita eri moduulityyppejä optimaalisen ratkaisun suunnitteluun ja rakentamiseen. Lue lisää järjestelmästämme ja lataa esitteemme tästä.

KESTÄVÄ, JOUSTAVASTI MUUNNELTAVA & SIIRRETTÄVÄ – VAIN MIELIKUVITUS ON RAJANA

ENEMMÄN KUIN PELKKÄ BETONIHARKKO

Täydentämällä tukimuureja päällysrakenteilla tai valaistuksella ja tekniikalla tai verhoilumateriaalein, voidaan nopeasti ja tehokkaasti luoda uusia toiminnallisia ja esteettisiä ratkaisuja. Läjitysseinämänä käytetty tukimuuri vähentää melua ja pölyn leviämistä ympäristöön sekä pienentää huomattavasti paloriskejä. Tukeva C3C-moduulirakenne tehostaa ja helpottaa materiaalien läjitystä ja koneellista kuormausta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

C3C tukimuurirakenteet kierrätysmateriaalien tehokkaaseen käsittelyyn ja varastointiin

Sanottua

“C3C-moduulit toimivat erittäin hyvin tukimuureina raskaalle romun- ja jätteenkäsittelyllemme. 80 cm:n leveys antaa reilusti kulumisvaraa. Moduulit on helppo koota jo olemassa olevien pintarakenteiden päälle. Ei enää L-tukimuureja meille kiitos.”

Ida Andersson, Falkenberg Recycling
C3C Engineering

PITKÄIKÄISIÄ KESTÄVIÄ RATKAISUJA

Autamme löytämään tehokkaan ratkaisun tarpeidenne ja käytettävissä olevan tilan mukaan, ja suunnittelemme tukimuurirakenteen käyttökohteeseenne sopivaksi. Erotteluseinämät, maanpaineseinät, pengermuurit tai kaarevat muurit, sileä tai teksturoitu pinta. Korvaa nykyiset L-elementit joustavammalla ratkaisulla. Vaihtoehtoja on rajattomasti. C3C-moduulijärjestelmä on joustava suunnitella ja rakennelmaa voidaan muokata, laajentaa tai se voidaan siirtää ja uudelleen rakentaa muuttuvien tilojen ja tarpeiden mukaan.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Voit ottaa yhteyttä tällä yhteydenottolomakkeella tai:
Sähköpostilla: harri@c3c.se
Puhelimitse:
Harri Mourujärvi +46 (0)76-626 78 01