Project Description

Kuusi syytä, miksi on hyvä valita C3C-moduulit, osa 3:

Olemme aikaisemmin julkaisseet otsikon mukaisesti kuusi hyvää syytä valita C3C-moduulit.

Ne ovat: 1. Ekologisuus, 2. Nopeus ja helppous, 3. Kestävyys ja paloturvallisuus, 4. Monipuoliset käyttökohteet, 5. Rakenteen purkaminen ja muunneltavuus, 6. Kustannustehokkuus

Tässä sarjassa perehdymme järjestyksessä kaikkiin esitettyihin perusteisiin.

C3C tukimuuriC3C-lastauslaituri

C3C-moduuli on betonista valamalla tehty kappale, millä voidaan päällekkäin ja limittäin asentamalla tehdä erilaisia massiivirakenteita.

Syy n:o 3

Kestävyys ja paloturvallisuus:

C3C-järjestelmä on kestävä ja paloturvallinen.

C3C-moduulit ovat markkinoiden massiivisimmat ja siitä on hyötyä monella tavalla. Massiivinen rakenne toimii perustuksena yläpuolisille rakenteille, ottaa vastaan esim. työkoneista aiheutuvia törmäyskuormia ja kestää maanpaineen sekä mahdollisen sisäpuolisen läjitysmateriaalin aiheuttaman kuorman. Siilorakenteissa raskailla kiviaineksilla läjityskorkeus voi olla jopa 4 metriä.

Betoni on materiaalina kestävä ja pitkäikäinen. Mikäli kohteessa on erityisvaatimuksia, niin ne voidaan ottaa huomioon käytettävän betonin laadussa. Betonin ominaisuuksista voidaan kiinnittää erityistä huomiota esimerkiksi sen käyttöikään, suolarasituksen kestoon ja puristuslujuuteen.

Betoni on käytännössä palamaton materiaali. Massiivisella betonirakenteella voidaan helposti toteuttaa esimerkiksi materiaalisiiloissa paloa rajaavia osastoja ja siten estää suuremmat vahingot. Häradsuddenissa, vain 9 kilometrin päässä Norrköpingin keskustasta, syttyi laaja tulipalo. C3C-moduulit rajasivat palon tehokkaasti ja estivät laajemmat tuhot.

Valitse C3C-moduuli, se kestävä ja paloturvallinen!

Huomaathan, että C3C suunnittelee veloituksetta moduulirakenteen puolestasi!

Kaikki sarjassa julkaistut jutut löydät osoitteesta: www.c3c.fi/blogi

Lisätietoja: www.c3c.fi

Kuusi syytä - syy 3