Project Description

Kuusi syytä, miksi on hyvä valita C3C-moduulit, osa 2 – nopeus ja helppous:

C3C tukimuuriC3C-lastauslaituri

Olemme aikaisemmin julkaisseet otsikon mukaisesti kuusi hyvää syytä valita C3C-moduulit.

Ne ovat: 1. Ekologisuus, 2. Nopeus ja helppous, 3. Kestävyys ja paloturvallisuus, 4. Monipuoliset käyttökohteet, 5. Rakenteen purkaminen ja muunneltavuus, 6. Kustannustehokkuus

Tässä sarjassa perehdymme järjestyksessä kaikkiin esitettyihin perusteisiin.

C3C-moduuli on betonista valamalla tehty kappale, millä voidaan päällekkäin ja limittäin asentamalla tehdä erilaisia massiivirakenteita.

Syy n:o 2

Nopeus ja helppous:

C3C-järjestelmä on helppo ja nopea asentaa, jopa 12 kpl / h.

Asennus tapahtuu yleensä suoraan autosta auton omalla nosturilla. Tarvittaessa moduulit voidaan kuljettaa suuremman kantokyvyn omaavilla autoilla ja nosto / asennus tapahtuu silloin erillisellä nosturilla. Kun asennuspaikka ja asennuslinjat on merkitty, niin moduulit ovat helppoja ja nopeita nostaa autosta suoraan lopulliselle paikalleen. Nostoapuvälineenä käytetään kuorman mukana tulevaa nostosaksea, tai moduulit voidaan varustaa nostoa varten kuula-ankkureilla, tai varauksilla trukkipiikkejä varten.

Asennusta varten tarvitset vain tasaisen ja tiivistetyn alustan. Moduulit voidaan asentaa suoraan esim. olemassa olevan asfaltin tai kantavan kerroksen päälle. Maapohjan kantavuus tulee olla vähintään 250 kPa ja pinnan suoruus +- 3 mm/m.

Jälkisaumausta ei tarvita, sillä moduulit lukkiutuvat toisiinsa automaattisesti niissä olevien liitoskolojen ja -ulokkeiden avulla. Kun moduulirakennetta verrataan perinteisiin betonielementteihin, niin pystysaumojen jälkivalu jää pois, mikä osaltaan nopeuttaa rakenteen käyttöönottoa. Samoin esim. L-elementtien liittäminen valamalla pohjarakenteeseen jää pois.

Myös moduulien toimitus kohteeseen tapahtuu nopeasti. Varastotilanteesta, toimitusmäärästä ja toimituspaikkakunnasta riippuen moduulien toimitusaika on muutamasta päivästä muutamiin viikkoihin.

Valitse C3C-moduuli, se on helppo ja nopea asentaa!

Huomaathan, että C3C suunnittelee veloituksetta moduulirakenteen puolestasi!

Kaikki sarjassa julkaistut jutut löydät osoitteesta: www.c3c.fi/blogi

Lisätietoja: www.c3c.fi

Kuusi syytä - syy 2