Project Description

Kuusi syytä miksi on hyvä valita C3C-moduulit

C3C-moduuli on betonista valamalla tehty kappale, millä voidaan päällekkäin ja limittäin asentamalla tehdä erilaisia massiivirakenteita kuten alla olevat esimerkit

C3C tukimuuriC3C-lastauslaituri

Ekologisuus:

C3C-moduulit valmistetaan kierrätysbetonista tai projektikohtaisesti erikseen määritellystä betonista.

Nopeus ja helppous:

C3C-järjetelmä on helppo ja nopea asentaa, jopa 12 kpl / h. Tarvitset vain tasaisen ja tiivistetyn alustan. Jälkisaumausta ei tarvita, sillä moduulit lukkiutuvat toisiinsa automaattisesti niissä olevien liitoskolojen ja -ulokkeiden avulla. Myös moduulien toimitus kohteeseen tapahtuu nopeasti.

Kestävyys ja paloturvallisuus:

C3C-moduulit ovat markkinoiden massiivisimmat ja siksi ne ovat kestävyyden lisäksi paloturvallisia ja pitkäikäisiä. Siilorakenteissa raskailla kiviaineksilla läjityskorkeus voi olla jopa 4 metriä. Moduulirakenne kestää erinomaisesti esimerkiksi törmäyskuormat ja perustuksille tulevat kuormitukset.

Monipuoliset käyttökohteet:

Käyttötarkoituksia on lähes rajattomasti. Erilaiset tukimuurit, siilot, perustukset, lajitteluvarastot yms. ovat helppoja toteuttaa C3C-moduulijärjestelmän avulla.

Rakenteen purkaminen ja muunneltavuus:

C3C-moduuleilla tehdyt rakenteet ovat myöhemmin helposti purettavissa, jolloin moduulit voidaan nopeasti asentaa uuteen käyttökohteeseen ja -tarkoitukseen.

Kustannustehokkuus:

C3C-järjestelmä on kustannustehokas johtuen moduulien pitkästä käyttöiästä, nopeasta ja helposta asennuksesta, muuntojoustavuudesta, sekä mahdollisuudesta käyttää moduulit uudelleen. Lisäksi järjestelmällä on kaikki betonirakenteen hyvät ominaisuudet.