Project Description

Ota Yhteyttä!

Innovatiivinen Moduulijärjestelmä
C3C Engineering Oy

YHTEYSTIEDOT

C3C Yrityksenä

C3C Engineering on innovatiivinen ja eteenpäin katsova, Ruotsissa toimintansa vuonna 2008 aloittanut, rakennusalan yritys. Keskitymme täydellä sydämellä erikoisalueeseemme ja tarjoamme Pohjoismaissa asiakaslähtöisiä ratkaisuja, jotka rakentuvat kolmen esivalmistettuihin betonielementtituotteisiin perustuvan päätuoteryhmän ympärille, C3C-Moduulijärjestelmä, C3C siilojärjestelmä ja C3C Siltajärjestelmä.

C3C Engineering Oy on vuonna 2019 toimintansa Suomessa aloittanut C3C Ab konsernin tytäryhtiö. Päätuoteryhmämme Suomessa on C3C-Moduulijärjestelmä.

C3C:n liiketoiminta rakentuu verkostojen, pitkäaikaisen yhteistyön ja ympäristölähtöisen toiminnan ympärille. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa kehitämme, tuotamme ja toimitamme projektikohtaisia tuoteratkaisuja asiakkaillemme, heitä lähellä olevista tuotantolaitoksista. Ympäristövaikutuksia vähentääksemme optimoimme ratkaisumme ja hyödynnämme kierrätysbetonia C3C-moduulien valmistuksessa.

Asiakkaitamme ovat kierrätys- ja jätteenkäsittely yritykset, maa- ja vesirakentamisen projektit, teollisuus- ja energialaitokset, rakennusurakoitsijat sekä kunnat ja kaupungit.

C3C Ab konsernin päätoimisto sijaitsee Ruotsin Växjössä ja C3C Oy:n toimisto Espoossa. C3C:n tuotteiden valmistus on edustettuna yli 100:lla paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

Alta C3C Ab konsernin kotisivuille.

Visiomme

Muutetaan maailmaa vähän kerrallaan. C3C:n tarjoamien mahdollisuuksien ansiosta osa rakennusalasta voi tehdä vähän enemmän yhteistyötä, olla vähän ympäristöystävällisemmin tuotettu ja toimia vähän suoraviivaisemmin, turvallisemmin ja tehokkaammin.

Yritysvastuu ja ympäristö

AJATUKSELLA JA TÄYDELLÄ SYDÄMELLÄ

Olemme ylpeitä siitä, mitä olemme jo saavuttaneet, ja haluamme omalla panoksellamme edistää kestävää rakentamista ja jättää maailman tulevalle sukupolvelle vähän paremmassa kunnossa. Emme ole virheettömiä mutta vaikutamme kuitenkin myönteiseen kehitykseen niillä välineillä, joita meillä on käytettävissä.

Ajattele globaalisti – toimi paikallisesti.

KESTÄVÄ RAKENTAMINEN

C3C-moduulijärjestelmän tuotteita valmistetaan nykyään omilla muoteillamme yli 100 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. C3C-moduulien valmistuksessa hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan hukka- ja kierrätysbetonia ja tuotteet valmistetaan usein paikallisesti lähellä asiakasta. Vuonna 2018 C3C hyödynsi yli 42 000 tonnia kierrätettyä betonia tuotteidensa valmistukseen, mikä alensi hiilidioksidipäästöjä yli 5 000 tonnia. Tavoitteenamme on kehittää ja edelleen kasvattaa kierrätysbetonin käyttöä C3C-moduulien tuotannossa.  Tuotteillamme luodaan optimoituja, huoltovapaita, pitkän käyttöiän omaavia rakenteita, jotka monesti ovat helposti purettavissa ja uudelleen sijoitettavissa ja käyttöönotettavissa.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneilla on merkittävä asema C3C:n toiminnassa ja luodessamme ainutlaatuisia, kestäviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Pyrimme pitkäikäiseen, avoimeen ja luottamukselliseen yhteistyöhön, jonka myötä voimme kehittyä rinta rinnan toimittajiemme ja asiakkaidemme kanssa. Entistä tehokkaampien, kestävien ja uutta ajattelua edustavien ratkaisujen löytäminen inspiroi meitä enemmän kuin mikään muu.

C3C-Moduulijärjestelmän tuotteita valmistetaan omilla muoteillamme yli 100 paikkakunnalla eri puolilla Pohjoismaissa. Se tarkoittaa, että usein tuotantomme on hyvin lähellä asiakasta. Jokaisella toimittajalla on oma erityinen osaamisalueensa, ja avoin ja läheinen yhteistyö luo jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kehitykselle.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Voit ottaa yhteyttä tällä yhteydenottolomakkeella tai:
Sähköpostilla: tobias@c3c.se
Puhelimitse:
Tobias A. Runbjörk +46 766-26 78 02